november 2013

The City

 • 4
 • Instagram Week

 • 2
 • Lang Helg

 • 3
 • HeiHei♥

  Tror denne skoledagen har vert en av de beste jeg vet om :D Vi kom på skolen, såg på morgensammling og dro hjem. Det skjedde nemligt en lekasje på Fagernes i parken der sånn at det ikke var vann i nesten hele Fagernes så vi ble sendt hjem med busser klokka ti♥♥ Blei med Ane hjem og vi tok noen bilder. Ellers så har vi bestillt LA tur med hotell, leie bil, fly osv.. Bare gleder meg noe sykt til 21 Juni da jeg skal til Los Angeles. Har ikke særligt mye mer å si enn snakkes senere ♦
  Drøm går i oppfyllelse

 • 2
 • Heihei

  I går var jeg på en "audision" og det var på Gran Hotel Rica i Oslo. Visste egentlig ikke hva det gikk ut på bare hørte det på P4 og at det var noe med Disney Channel. Da jeg ringte sa hun at jeg skulle møte opp halv to. Da vi kom dit var det mange mennesker, hun fortalte om audisionen og hva som skjer om de velger deg. WOW måtte jeg bare si, det gikk nemlig ut på at de velger 35-50 stykker til å bli med til Los Angeles og vere der i en uke og få opptrening til å bli en god skuespiller, danser og modelling.
  Det kom 612 stykker og bare 35-50 stykker kommer videre og får oppleve en av de beste dagene i sitt liv. Man får egen agent som hjelper en videre i karrieren visst det er det man vil og kan.

  Tanya Chisholm (som er med i Big Time Rush) var en av dommerne og skreiv hva du kunne. Men først så pratet alle med en dame og Pappa og jeg fikk prate med sjefen som eide casting firmaet som også blir mannegar for de som kommer videre.
  Vi alle fikk noen replikker vi skulle og sto i rekke for å si det til Tanya. Da min tur hadde kommet blei jeg så nervøs, og fikk helt jernteppe, men fikk ut det jeg klarte. Blei ganske lei meg når jeg forsto at nå har jeg kanskje rota til min største sjanse for å bli det jeg virkelig ønsker, Nemelig en skuespiller..:(

  De skulle ringe til alle som klarte det i dag fra 09:30 til klokka 13:00 Jeg var på badet og vasket ansiktet mitt og tenkte på hvor glad jeg hadde blitt om hun ringte, men siden jeg klarte å rote det til så var jeg nesten sikker på at hun ikke skulle ringe meg.
  Var på vei ut fra badet og hørte pappa prate engelsk, tante såg på meg og smilte og jeg holdt på å skrike, men måtte bare vente til han var ferdig i telefonen. Da han var ferdig sa han at sjefen hadde sikret meg blandt de hun synes burde få bli med og jeg skulle til Los Angelse i sommerferie neste år.

  Det er helt uvirkelig at jeg faktisk kom videre og skal øve om å bli bra skuespiller med profesjonelle. Klarer ikke slutte å smile :):):):):) Skal treffe sjefen nå klokka tre og prate om reisen jeg skal ta i sommerferien. ER OVERLYKKELIG

  Opplevelsene

 • 2
 • Hei og hå
  Hvor skal jeg begynne..? Har ikke blogget siden noen uker og kanskje måneder siden og må virkelig si at det har vert ganske deiligt. Har gjort en del opplevelser og ting siden sist jeg blogget og nå har jeg virkelig sakt til meg selv at jeg skal starte igjen. Har vert på bursdager, små fester og har også vert på ferie til Kiel!! Ja, dere leste riktig JEG HAR VERT PÅ FERIE!! To døgn var på på Color line fantasy og har kos meg så syykt.
  I stedet for å skrive flere hundre ord legger jeg heller ut litt mere bilder og skriver smått under de bildene som har mening ;)

  Danserne som danset på båten (lærte også meg salsa av dem)

  Spiste alltid herlig mat på båten

  Dette er kiel

  Haha, søstra mi som alltid var litt trøtt

  Julemiddagen

  Ute på båten

  Kommet hjem til Norge
  Hedda sin badtaste bursdag

  Haha, håper du likte bildene
  Må bare si at dette ikke er et vaneligt innlegg for bloggen min, vanligvis redigerer jeg bildene lyse og klare og ikke så mange farger ;)

  Velkommen!

  Dette er min blogg og jeg heter Lillian og er 13 år.

  Har hatt en del blogger før men ingen jeg har vert fornøyd med. Kommer i fra bygda Valdres og på denne bloggen kommer du finne litt av vert.

  De fleste bildene er tatt med Canon 600D.

  Kontakt/Sponsing lillianrandby123@hotmail.com

  Bla i bloggen


  Design av:

  Hunterandme.blogg.no

  hits