oktober 2013

Sick..

 • 6
 • Hei og hå
  Har dere hatt en fin skoledag? Vell, jeg har i allefall vert hjemme og sovet lenge og koste meg, haha. Følt meg dårlig og var super sliten og trøtt. Ikke i topp 10 på blogging så dere for ha meg unnskyld som de voksne sier. Neida, skal prøve så godt jeg kan og i morra tror jeg at jeg skal bort så da blir det enten sen blogging eller ikke noe i det hele tatt. Senere i dag visst jeg orker kommer vinneren av header (linkrunden)

  Ser bra ut..

  Svea jakke

 • 5
 • I dag fikk jeg en nye vinter jakke og er superfornøyd og glad. Tusen takk pappa <3 Det er den nye Svea jakka med innsving og jeg kan ikke få en finere jakke en det. Kostet egentlig 3999kr men var på salg den siste dagen i dag til 2995kr. Den er mørke blå og har et flagg på en av sidene på jakka, husker ikke om det var høgre eller venstre men iallefall så bare elsker jeg deeeen

  Synes om jakka?

  Blir aldri lei

 • 4
 • Noe jeg ALDRI blir lei av er jorebær, namm. Det er det beste du kan få om høsten, vinteren, våren og ikke minst en varm sommerdag. Ikke for det var en varm sommerdag i dag men uansett så elsker jeg det fortsatt og er på en klar førsteplass på allt som kan spises =)
  Snart kommer bestefar inn og da skal vi se på filmen pappa har kjøpt og kose oss med godteri, chips og brus :) Fin fredag

  Black and White

 • 3
 • Hei folkenz
  Været i dag er kanskje ikke på sitt aller beste men da kan man jo vere inne og dra seg etter alle tv seriene, programmer og filmer. Sitte og spise godis og drikke brus, haha noen som kjenner seg igjen? Er hos pappa nå og han har jo 1000 vis av filmer, han har kjøpt en del nye filmer som vi har planer av å se + den nye fast & furious 6, wæææ gleder meg til å se den :))


  Har du noen planer i dag?

  Green dress

 • 3
 • Tenk at snart så er høstferien åver :( Tiden går så fort når man koser jeg og spesielt da man ikke vil at tiden skal gå fort. Er det bare jeg eller er det flere som gleder seg syykt til snøen skal komme så det går å gå på ski, aking og sladomski? Hehe, gleder meg i allefall super mye. I dag så var vi nede i stallen og da rei jeg faktisk på Balder <3 (hesten våres) det var kjempegøy og det er også litt av grunnen til at jeg gleder meg til snøen så at jeg kan ri i snøen med Balder og da gjør det inne vondt å dette av XD

  Her er noen bilder som jeg tok i sta, håper du liker dem

  Innkjøpsvideo

 • 2
 • Håper du liker den :)

  Shopping

 • 1
 • Here i am

  I går så vart det ikke noe blogging desverre og det var deres skyld!! haha, neida. Men jeg spurte om dere ville ha et ønskeinnlegg men fikk ikke noe svar borsett i fra fine bilder osv.. litt synd at ikke alle leser innlegget men bare ser på bildene og kommenterer^^ Ellers så var jeg på shopping i går ogs og fikk to ting av tante. Så gjorde vi også noe annet som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre og det var å spise shusi. Haha, trodde ikke jeg skulle like det men jaggu, det gjorde jeg. Spiste ikke noe rått men noe stekt eller hva det var. Kanskje ikke noe å spise annene ver uke men kanskje 3-4 ganger i året eller noe sånt? en gang på tretten år er kanskje litt lite? :P

   

  //Innkjøpsvideo kommer i neste innlegg
  Yogis

 • 5
 • ¡Hola!
  Brrr.. Sitter forran peisen og varmer meg etter at vi har vert på sentret og shopper noen julegaver og spist yogis, namm. Man kjenner virkelig at det er høst nå og ikke noe shorts og topp lenger. Flaks at jeg fikk litt penger før jeg dro hit så jeg kunne kjøpt meg noen nye og varme gensere. Har vokst i fra nesten allt i kleskape mitt og jeg skulle ønske jeg kunne ha kjøpt meg nesten allt nytt (de klærne som fortsatt passer er enter arveklær eller slitte og IKKE i min stil nå) Men skal på Karl Johan i morra så få se om jeg får kjøpt meg enda litt til ;)

  Litt nytt

 • 3
 • God dag allesammen♥

   

  Har fikset littegranne på designet nå så visst du trykker på 'Facebok' som er under headeren så kommer du til min facebook side (som du gjerne kan like) og add meg, instagram og forside. Visst noe ikke går så kan dere enten skrive det på kommentar eller sende melding for da skal jeg få se å få fiksa det.

  Senere i dag så skal tante og jeg se litt på julegaver nede på Metro. Søstrene grene foreslo jeg for det er jo så mye fint og billigt der. Har vert inni den butikken en gang og det var i går, haha. Bare digger den!!

   Har dere et ønskeinnlegg i dag? I morra skal vi til Oslo sentrum og skal ta med kamera da så da blir det sikket mange fine bilder.


   

  Velkommen!

  Dette er min blogg og jeg heter Lillian og er 13 år.

  Har hatt en del blogger før men ingen jeg har vert fornøyd med. Kommer i fra bygda Valdres og på denne bloggen kommer du finne litt av vert.

  De fleste bildene er tatt med Canon 600D.

  Kontakt/Sponsing lillianrandby123@hotmail.com

  Bla i bloggen


  Design av:

  Hunterandme.blogg.no

  hits