Blogg

Siste innkjøpene

 • 2
 • Hei

  Hadde egentlig planer for å lage en innkjøpsvideo men bare klarte ikke å være seriøs nok til det så da tok jeg heller bilder.

  New Yorker
  149kr

  New Yorker
  99kr

  New Yorker
  299kr

  Bok bok
  150kr

  Bil bok
  199kr

  Urban
  199kr
  + en helt vaneligt svart Dr. Demin

  Fikk av mamma

  Fikk av mamma

  Håper dere likte det
  -Lillian

  The City

 • 4
 • Instagram Week

 • 2
 • Lang Helg

 • 3
 • HeiHei♥

  Tror denne skoledagen har vert en av de beste jeg vet om :D Vi kom på skolen, såg på morgensammling og dro hjem. Det skjedde nemligt en lekasje på Fagernes i parken der sånn at det ikke var vann i nesten hele Fagernes så vi ble sendt hjem med busser klokka ti♥♥ Blei med Ane hjem og vi tok noen bilder. Ellers så har vi bestillt LA tur med hotell, leie bil, fly osv.. Bare gleder meg noe sykt til 21 Juni da jeg skal til Los Angeles. Har ikke særligt mye mer å si enn snakkes senere ♦
  Drøm går i oppfyllelse

 • 2
 • Heihei

  I går var jeg på en "audision" og det var på Gran Hotel Rica i Oslo. Visste egentlig ikke hva det gikk ut på bare hørte det på P4 og at det var noe med Disney Channel. Da jeg ringte sa hun at jeg skulle møte opp halv to. Da vi kom dit var det mange mennesker, hun fortalte om audisionen og hva som skjer om de velger deg. WOW måtte jeg bare si, det gikk nemlig ut på at de velger 35-50 stykker til å bli med til Los Angeles og vere der i en uke og få opptrening til å bli en god skuespiller, danser og modelling.
  Det kom 612 stykker og bare 35-50 stykker kommer videre og får oppleve en av de beste dagene i sitt liv. Man får egen agent som hjelper en videre i karrieren visst det er det man vil og kan.

  Tanya Chisholm (som er med i Big Time Rush) var en av dommerne og skreiv hva du kunne. Men først så pratet alle med en dame og Pappa og jeg fikk prate med sjefen som eide casting firmaet som også blir mannegar for de som kommer videre.
  Vi alle fikk noen replikker vi skulle og sto i rekke for å si det til Tanya. Da min tur hadde kommet blei jeg så nervøs, og fikk helt jernteppe, men fikk ut det jeg klarte. Blei ganske lei meg når jeg forsto at nå har jeg kanskje rota til min største sjanse for å bli det jeg virkelig ønsker, Nemelig en skuespiller..:(

  De skulle ringe til alle som klarte det i dag fra 09:30 til klokka 13:00 Jeg var på badet og vasket ansiktet mitt og tenkte på hvor glad jeg hadde blitt om hun ringte, men siden jeg klarte å rote det til så var jeg nesten sikker på at hun ikke skulle ringe meg.
  Var på vei ut fra badet og hørte pappa prate engelsk, tante såg på meg og smilte og jeg holdt på å skrike, men måtte bare vente til han var ferdig i telefonen. Da han var ferdig sa han at sjefen hadde sikret meg blandt de hun synes burde få bli med og jeg skulle til Los Angelse i sommerferie neste år.

  Det er helt uvirkelig at jeg faktisk kom videre og skal øve om å bli bra skuespiller med profesjonelle. Klarer ikke slutte å smile :):):):):) Skal treffe sjefen nå klokka tre og prate om reisen jeg skal ta i sommerferien. ER OVERLYKKELIG

  Opplevelsene

 • 2
 • Hei og hå
  Hvor skal jeg begynne..? Har ikke blogget siden noen uker og kanskje måneder siden og må virkelig si at det har vert ganske deiligt. Har gjort en del opplevelser og ting siden sist jeg blogget og nå har jeg virkelig sakt til meg selv at jeg skal starte igjen. Har vert på bursdager, små fester og har også vert på ferie til Kiel!! Ja, dere leste riktig JEG HAR VERT PÅ FERIE!! To døgn var på på Color line fantasy og har kos meg så syykt.
  I stedet for å skrive flere hundre ord legger jeg heller ut litt mere bilder og skriver smått under de bildene som har mening ;)

  Danserne som danset på båten (lærte også meg salsa av dem)

  Spiste alltid herlig mat på båten

  Dette er kiel

  Haha, søstra mi som alltid var litt trøtt

  Julemiddagen

  Ute på båten

  Kommet hjem til Norge
  Hedda sin badtaste bursdag

  Haha, håper du likte bildene
  Må bare si at dette ikke er et vaneligt innlegg for bloggen min, vanligvis redigerer jeg bildene lyse og klare og ikke så mange farger ;)

  Sick..

 • 6
 • Hei og hå
  Har dere hatt en fin skoledag? Vell, jeg har i allefall vert hjemme og sovet lenge og koste meg, haha. Følt meg dårlig og var super sliten og trøtt. Ikke i topp 10 på blogging så dere for ha meg unnskyld som de voksne sier. Neida, skal prøve så godt jeg kan og i morra tror jeg at jeg skal bort så da blir det enten sen blogging eller ikke noe i det hele tatt. Senere i dag visst jeg orker kommer vinneren av header (linkrunden)

  Ser bra ut..

  Svea jakke

 • 5
 • I dag fikk jeg en nye vinter jakke og er superfornøyd og glad. Tusen takk pappa <3 Det er den nye Svea jakka med innsving og jeg kan ikke få en finere jakke en det. Kostet egentlig 3999kr men var på salg den siste dagen i dag til 2995kr. Den er mørke blå og har et flagg på en av sidene på jakka, husker ikke om det var høgre eller venstre men iallefall så bare elsker jeg deeeen

  Synes om jakka?

  Blir aldri lei

 • 4
 • Noe jeg ALDRI blir lei av er jorebær, namm. Det er det beste du kan få om høsten, vinteren, våren og ikke minst en varm sommerdag. Ikke for det var en varm sommerdag i dag men uansett så elsker jeg det fortsatt og er på en klar førsteplass på allt som kan spises =)
  Snart kommer bestefar inn og da skal vi se på filmen pappa har kjøpt og kose oss med godteri, chips og brus :) Fin fredag

  Black and White

 • 3
 • Hei folkenz
  Været i dag er kanskje ikke på sitt aller beste men da kan man jo vere inne og dra seg etter alle tv seriene, programmer og filmer. Sitte og spise godis og drikke brus, haha noen som kjenner seg igjen? Er hos pappa nå og han har jo 1000 vis av filmer, han har kjøpt en del nye filmer som vi har planer av å se + den nye fast & furious 6, wæææ gleder meg til å se den :))


  Har du noen planer i dag?

  Green dress

 • 3
 • Tenk at snart så er høstferien åver :( Tiden går så fort når man koser jeg og spesielt da man ikke vil at tiden skal gå fort. Er det bare jeg eller er det flere som gleder seg syykt til snøen skal komme så det går å gå på ski, aking og sladomski? Hehe, gleder meg i allefall super mye. I dag så var vi nede i stallen og da rei jeg faktisk på Balder <3 (hesten våres) det var kjempegøy og det er også litt av grunnen til at jeg gleder meg til snøen så at jeg kan ri i snøen med Balder og da gjør det inne vondt å dette av XD

  Her er noen bilder som jeg tok i sta, håper du liker dem

  Innkjøpsvideo

 • 2
 • Håper du liker den :)

  Shopping

 • 1
 • Here i am

  I går så vart det ikke noe blogging desverre og det var deres skyld!! haha, neida. Men jeg spurte om dere ville ha et ønskeinnlegg men fikk ikke noe svar borsett i fra fine bilder osv.. litt synd at ikke alle leser innlegget men bare ser på bildene og kommenterer^^ Ellers så var jeg på shopping i går ogs og fikk to ting av tante. Så gjorde vi også noe annet som jeg aldri trodde jeg skulle gjøre og det var å spise shusi. Haha, trodde ikke jeg skulle like det men jaggu, det gjorde jeg. Spiste ikke noe rått men noe stekt eller hva det var. Kanskje ikke noe å spise annene ver uke men kanskje 3-4 ganger i året eller noe sånt? en gang på tretten år er kanskje litt lite? :P

   

  //Innkjøpsvideo kommer i neste innlegg
  Yogis

 • 5
 • ¡Hola!
  Brrr.. Sitter forran peisen og varmer meg etter at vi har vert på sentret og shopper noen julegaver og spist yogis, namm. Man kjenner virkelig at det er høst nå og ikke noe shorts og topp lenger. Flaks at jeg fikk litt penger før jeg dro hit så jeg kunne kjøpt meg noen nye og varme gensere. Har vokst i fra nesten allt i kleskape mitt og jeg skulle ønske jeg kunne ha kjøpt meg nesten allt nytt (de klærne som fortsatt passer er enter arveklær eller slitte og IKKE i min stil nå) Men skal på Karl Johan i morra så få se om jeg får kjøpt meg enda litt til ;)

  Litt nytt

 • 3
 • God dag allesammen♥

   

  Har fikset littegranne på designet nå så visst du trykker på 'Facebok' som er under headeren så kommer du til min facebook side (som du gjerne kan like) og add meg, instagram og forside. Visst noe ikke går så kan dere enten skrive det på kommentar eller sende melding for da skal jeg få se å få fiksa det.

  Senere i dag så skal tante og jeg se litt på julegaver nede på Metro. Søstrene grene foreslo jeg for det er jo så mye fint og billigt der. Har vert inni den butikken en gang og det var i går, haha. Bare digger den!!

   Har dere et ønskeinnlegg i dag? I morra skal vi til Oslo sentrum og skal ta med kamera da så da blir det sikket mange fine bilder.


   

  Olavkilden

 • 2
 • Heihei

  I dag har jeg vert på shopping på Metro og gått en tur med tante til Olavkilden ved Lørenskogs kirke. En kort og fin tur. Var ikke akoratt verdens reneste vann men helt greit.
  Nå ligger tante og jeg på soffaen foran tven og ser på Hotel Cesar og venter på jakten på kjærligheten og etter det skal vi spille Settlers og spise frukt

  Metro

 • 1
 • Heihei

  Har sovet kjempegodt i natt og gleder meg virkelig til etterpå og i kveld. I dag så skal tante jobbe litt så da tar jeg meg en liten tur på Metro sentret etterpå for å shoppe litt og det jeg gleder meg til i kveld vet jeg egentlig ikke, men jeg tror vi sikkert skal spille et spill, se på tv og kooose oss <3 har dere et ønske innlegg etterpå?

  Laang dag

 • 3
 • Hei allesammen

  Dagen i dag har vert lang. Klokka tolv så gikk Oslo bussen fra Fagernes som jeg skulle rekke og det gikk tre timer fra Fagernes til Oslo bussterminalen. I bussen så skjedde det ingenting annet en at alle bare satt der og såg ut gjennom glaseruta. Det er kanskje ikke så rart da men men.. I morra skal jeg på sentret og da får dere en innkjøpsvideo da jeg kommer hjem og sikkert en smakebit av shoppingen i morra. Har spilt spill med tante og ellers bare slapper av

  //passet veldig med traktor bilder siden jeg var i Oslo, haha, skjønte du eller har jeg bare dårlig humor? Hihi

  Oslo Next

 • 6
 • Hei og hå

   

  Endelig så er det høsferie da folkenzzz. chille, tv, serier og godteri er det jeg for foran meg når jeg hører høstferie. I morgen skal jeg ta tolv bussen til Oslo og tanta mi skal møte meg på busstasjonen i Oslo så skal jeg vere der noen dager. Skal se om jeg klarer å skaffe meg en liten jobb der for å tjene litt penger til Metro sentret som er i Oslo og til London turen som blir i neste år en gang med Ingrid <3

  Hva skal du i høstferien?     Yhee, i know

 • 5
 • Akoratt nå sitter jeg på bibilioteket her på Fagernes. Det er jo ikke lenge til at det er høstferie og jeg gleder meg så mye. På Søndag så skal jeg bli med pappa siden han skal til Sverige og jeg skla til Oslo til tanta mi og vere der i noen dager :) Gleder meg supermye og jeg skal på det store kjøpesentret så det blir sikkert innkjøpsvideo da jeg kommer hjem. 

  Tenker at det ikke er mye vits i å skrive ''sorry for dårlig blogging'' Siden jeg kommer aldri blogge to innlegger ver dag i flere år. Men skal så klart prøve.

   

  Fjell tur

 • 4
 • Hei bloggen♥

  Veldig lite logging i det siste, yea i know. Men i dag har jeg i allefall knipse noen bilder til dere. Har vert på Bitihorn som ligger i Beitostølen og det var sirka 1500 meter da vi hadde stanset med bilden og skulle begynne å gå oppåver. Pappa hadde med seg en kompis (Roar) så han, pappa, Thea og jeg gikk oppover. Det var spådt fint vær med 10+ og sol men vermeldingen tok litt feil kan man vell si. Det regnet litt og det blåste utrolig mye da vi var oppe på toppen, men det er knaskje ikke så rart.. hehe. Da vi hadde kommet opp, tatt noen bilder og skrivi oss i boka gikk vi nedover og halveis stoppet vi og drakk kakao, boller og kvikk lunsj. Det var en super koselig tur og vi avsluttet med Pappes Pizza og hoppe stikk på trampolina♥♥♣♥

  Synes om bildene? Har du vert på Bitihorn?

  Skinnjakke

 • 5
 • Hei mine søte lesere

  Følte meg veldig punk i dag da jeg gikk på skola. Boots med tagger, svart skinnjakke og poffa hår + svart negelakk. Allt står i stil men følte meg likevell den ''røffa typen'' Ellers så skal jeg nsar dømme kamp på myra og har også vert med Ane og kjøpt bursdag gave til pappan hennes og broren hennes på sentret, kooos♥ 

  Skal se om jeg får til et innlegg til i dag men i så fall så snakkes vi senere :D

  Skinnjakke// Fra Ney Yorker (finnes ikke lenger)

  Topp// Julegave

  Bokse// B-jeans 349kr

  Skoa finner du HER

   

  Nye Sko

 • 8
 • Heluu

   

  Så desverre så tippet ingen rett på forrige innlegg som dere kunne gjette på hva jeg hadde kjøpt som var nytt. Kjøpte meg ny sko fra Shoeday og er SUPER FORNØYD!!? De kostet 499kr og bare gleder meg til å gå med dem i morra. Kan ikke akoratt spille fotball med dem da men det får jo gå.

  Hva synes du om de?  Solrik

 • 5
 • Sorry for dårlig blogging (dårlig = ikke noe i det hele tatt)

  Nå sitter jeg i stallen på Aurdal og koser meg med nettet. Vi har jo bare 8 GB i måneden hjemme hos oss og søstra mi ha brukt opp nesten allt!! 7,1 er brukt opp og det er bare den 17 i dag, off.. Har nesten akoratt spist og vi har kost oss i det fine været ute :)

  Været har ikke vert fint på mange dager og jeg blir allerede lei av høsten. Enten sommer eller ren vinter ;)


  PS: Har kjøpt meg noe nytt i dag som kommer etterpå :D Kan du klare å gjette hva jeg har kjøpt? De som gjetter riktig får bloggen sin linket♥

  #konkorranse #linkrunde #innkjøp

   

   

  Krølltopp

 • 6
 • Hoolaa

   

  Senere i dag så sminket Ane og jeg oss så krøllet hun håre mitt og her kommer noen bilder av det. Jeg klarte visst å sovne i sta så er super sliten og dette innlegget blir ikke stort lengre.

  Hva synes du?

   

  Red lips (photoshoot)

 • 3

 • Hei og hå

   

  Jeg vat at det var dårlig oppdatering i går men var på kamp så gadd bare ikke en time senere fikk jeg besøk av Ane♥ I går kveld sminket vi hverandre og gikk ut i mørket og tok en del bilder. Meningen var at vi skulle vere ute i skogen men så ville vi ikke siden det regnet og var blekmørkt så det var kjempe skummelt. Vi har også tatt en del bilder nå en de tenkte jeg å vise senere.

   

  Synes om bildene?   

   

  Wants From Nelly Del 1

 • 10
 • Heihie

  Da har jeg funnet datamaskinen min og da setter vi i gang med blogginga. Her kommer et innlegg om hva jeg ønsker meg av kjoler og klær fra Nelly. Tenkte å stare med kjoler og gensere/topper og senere blir det skjørt, bokser og litt diverse, så jeg håper du liker det?

  PS: Det er en jente som går i klassa mi som har opplevd noe forferdelig og jeg ønsker henne allt godt og at hun skal bli bedre og faktisk så har hun blogget om det som skjedde og hun kom opp på 60 plass med 1400 lesere. Du finner bloggen hennes HER og skriv gjerne en tilbakemelding til henne, da blir hun så glad????


  Nelly

  kjoler

  199kr HER

  499kr HER

  299kr HER

  349kr HER

   

   Gensere

  995kr HER

  129kr HER

  249kr HER

  159kr HER

  Today has been a good day

 • 4
 • Hallo bloggen♥

  I dag har dagen min vert bra og jeg angrer ikke at jeg sto opp. Det er ikke en spesiel grunn egentlig og har ikke trening i dag eller noe som helst men jeg bare føler meg så glad. Skoledagen har vert bra og ''everything'' Har ikke kommet helt inn på bloggingen på denne bloggen enda og jeg ligger litt etter men jeg prøver så godt jeg kan og blogge det beste jeg kan. Visst det er noen spesielle innlegger dere vil lese om så er det bare å si i fra så skal jeg se om jeeg kan fikse det ;)♥ 

  Men vi snakkes senere og i morra er det bursdag selskap så da blir det sikkert menge fine bilder på Lørdag

   

  Insperasjon

 • 6


 • Hva synes du om bildene?

  //fra google

  Happy Me

 • 6
 • Heihei

  Vet at jeg ikke har vert så aktiv på bloggen i det siste men nå skal jeg skjerpe meg litt. Vart sikkert et kjedeligt innlegg i går men hadde ikke tid og var super trøtt. Ellers så hadde vi prøve i dag. Vi skulle lese i 90 min og svare på spørsmål så får bare håpe på at det gikk greit nok. Dette blir et kort innlegg men må desverre stikke nå, skal på fotballtrening så hade♥

  Topp fra Bikbok

   

  Høsten kommer

 • 5
 • jaja, da er det ikke lenge til at nesten alle trærne får fine høstfarger og ikke minst ettervert mister alle bladene sine så er det vinter og jul så nytt år 2014 Wow!! må virkelig så at tiden går fort når men ikke tenker på tiden.

  I dag har vert en slitsomm dag.. :P har slitt meg igjennom skole dagen og etter skola på sentret så til mamma og nå er jeg i stallen. Har enda ikke vert hjemme og gleder meg til jeg er det. Ellers så skal jeg se om jeg kan få blogga et innlegg til i dag visst jeg ikke ender opp i senga

  fort unnagjort

 • 7
 • ♥Heisann, håper alle har hatt en fin dag så langt♥

  Skole dagen min gikk utrolig fort men buss turen suuuper lang, off.. kjedeligt å sitte i bussen i nesten 40min :(( Nåja, blir nok vant til det. Skjønner dere, jeg har flyttet i løpe av sommerferien og før bodde vi 5min unna skola og nå nesten 40min så det er en liten smule forandring. senere i dag så kanskje bare kanskje jeg lager en video (ting jeg angrer på at jeg har kjøpt men vi får se :D Eller vil du ha det?


  Vunnet en konkorranse

 • 3
 • Heihei igjen♥

   

  Har en supernyhet, eller overskrifta beskriver ganske mye da men jeg meldte meg på en konkoranse som http://hunterandme.blogg.no/ hadde og det var å vinne et gratis design og vanligvis så koster det 100kr og jeg og en blogg til vant. Så fikk jeg et design som ingen andre enn jeg har og det er super gøy å ha. Jeg vart superglad. I går så satt jeg og streva ganske mye med designe mitt (det forrige) og blei ikke 110% fornøyd med det men nå kan det bare ikke bli finere :D

  Tusen Takk♥

  

  #konkorranse #design

  Lovelove..

 • 4
 • Hei og sorry for litt sen blogging. I går dro jeg til Ingrid etter vi var i stallen så overnatta jeg der. Blei henta klokka tre og da dro vi til Einar og Bentheim for å se på følla og kattepusene dems. Bentheim hadde seks katter og tre av dem var kattonger og de var så nusselige. De hadde også to hester og to føll og føla var så skjønne. De har også høner og en hane :D

  PS: Jeg har visst vunnet en konkoranse av å få et gratis design og det var super fint, skal snakke meg om det etter på og da har jeg sikkert endra til det og så bare gled dere♥

   

  Perfekt Lunsj

 • 7
 • Hei folkenz

  Sitter nå inne på kjøkkenet på travbanen i Aurdal nå akoratt etter en koseligt lunsj og plokking av tyttebær og litt blåbær. Vi fikk utrolig mye tyttebær, mer en tre kilo i vertfall, 50 min med plokking. Synd at jeg ikke er så begreiset for tyttebær men det for gå. Været er litt små kalt så fryser litt på føttene mine så det skal bli litt deiligt å komme hjem etter på og kose meg med en kom kakao♥

  Er det bare jeg eller smaker maten mye bedre når man sitter ute og det er fint vær med god selskep?♦

  Har du plokket bær i sommer?  bloggfrokost

 • 3
 • Hooollaa

  Hei og tusen takk for ny rekord på lesere :P Har jo akoratt startet å blogge på denne bloggen så er utrolig taknemlig for det. I dag skal ikke skje noe annet en av vi skal til en stall og spise lunsj dr og plokke litt bær. Det blir koseligt og i mellomtiden skal jeg finne noe å blogge om da jeg kommer hjem. Hadde tenkt litt på noen antrekk og litt mote eller noe sånt eller har dere noen bedre forslag?♥
  Fin fint vær

 • 2
 • Overskrifta betur egentlig at det har vert ''ikke''fint vær i dag for å si det pent. Snart så skal Thea og jeg tilbake til mamma for å spise god met. Det skal bli deiligt igjen å vere sammlet.. :( Mamma og pappa skilte seg som var ganske nylig. off, det var trist det men nok om det. Gleder meg i allefall supermye men har et sikkelig rotete rom her som jeg må få rydda så snakkes i morra♥ PS: DET ER HELG, Jehoo  Siste innkjøpene mine

 • 1
 • Heihei 

  Dagen i dag har rett og slett vert våt** Det har regnet nesten i hele dag og det har heller ikke vert så spesielt varmt og jeg var super lat på skolen i dag.. Eller jeg er jo som oftes det hele tiden da men uansett, hehe. Ellers så tenkte jeg å vise de siste innkjøpene mine av klær i dette innlegget så jeg håper du liker det. PS: Alle bildene er ikke tatt med kamera mitt så det er ikke så bra kvalitet ellers pleier jeg å bruke Canon 600D

  Fra Cubus på salg til 79kr

  Hvit bokse fra Cubus igjen for 79kr

  Denne er også fra Cubus og ja, den kostet 79kr 

  Jakke fra Cubus til 99kr

  //allt var på salg 

  Min data

 • 1
 • Helooo

  Det var noen som lurte på hvilken data jeg hadde og om jeg kunne skrive et kort innlegg om den så ja, her kommer det. Jeg har en Asus data som ligner egentlig veldig mye på en Samsung data på start siden i allefall. Den er ganske kjapp og enkel å lære seg. Først var det meningen at jeg skulle skalle meg en Mac Book men i stedet for så fant jeg ut at jeg ikke trengte en så dyr PC så da blei det Asusen min♥ ørtes sikkert litt rørt ut ''asusen''

  Tre ting som er posetift med Asus er: Den er ganske fin og enkel data, Man kan zoome inn og ut med toutch musen og det meste går på den. Tre negative ting med Asus er: Den kan noen ganger gå inn på andre siden som jeg har vert før vist du drar musen til venstra hjørne, Toutch skjermen er litt hard å tryke ned og den kan ikke se blu-ray filmer på den, eller kan men det på de andre?

  Hva synes du? Hørtes den helt okey ut?

   

  Hårkur-Mythic Oil

 • 1
 • I dag så tenkte jeg å legge ut ett innlegg som ikke er om hverdagen. tror egentlig det begynner å bli litt trått for leserne mine å lese hva jeg har gjort heletiden. Tenkte å prøve å lage et innlegg om en hårkur jeg bruker etter å ha dusjet håre som heter Mythic Oil. merket er L'OREAL profrssionnel paris og den koster rund 2-300 kr. Det er en olje for alle hårtyper for at det ikke slek bli så slitt og det gir glasfult og vakkert hår. Selges kun ved frisører.

  Min kommenter: Jeg synes den er ganske bra og den gjør så at tuppene mine ikke virker så slitte ut. Men d må KUN ta det nederst på håret, ikke ved hodebunnen for da blir håre fett og det er ikke lett å vaske det bort. tro meg, det har jeg gjort og det var ikke lett.

   

  Jeg bruker det etter jeg har dusjet men jeg tørker håre litt først så tar jeg på oljen på tuppene mine. Senere bruker jeg en kam og greier i gjennom håre mitt så etter det igjen poffer jeg det ut.

  Etter du har dusjet, tørk håre litt så at det er litt vått men ikke tørt. Går å ta det på når det er tørt også men jeg synes ikke at det virker så mye da

  Sånn ser boksen ut

  Dette er oljen

  Ta sirka tre eller fire spruter i handen og smør det utåver begge hendene (det hvite er maling etter i sta)

  Så gnir du det inn i tuppene på håre ditt nøye, fordi da hjelper det mere og bedre

  Så tar du en kam (helst ikke børste for det sliter i håret) så greier du håre ditt

  Så blir gåre glatt og fint

  Og jeg pleier å poffe det ut så håre ikke er inntil ansiktet for det liker jeg ikke for da ser jeg ut som en bolle, haha

  Hva synes du?

  Smile to the world

 • 0
 • .. and the world will smile back


  Har vært ute med Thea og hoppet på trampolina. Det var en stund siden sist vi hoppet og det var veldig gøy, haha. Nå var planen at jeg skulle verme meg litt med en kopp kakao os se på tv med pappsen, det blir kos det♥♥

  School takes over

 • 2
 • Da var det på tide med et kort innlegg da folkenz :P

  Skal snart på fotballtrening så dette blir et hast innlegg men det får gå. Litt utpå kvelden tenkte jeg å blogge om dagen i morra som er skole foto og vi skla ha et tema i klasse bilde vårt og det tema skal vere ''fritid'' Gleder meg mye til det. Planene får dere vite etter på men nå må jeg få i meg litt mat visst jeg rekker det ;) Hade♥

  Klær og mote-Video

 • 1
 •  

  Likte du videon?

  Swag antrekk

 • 3
 • Vest fra Vero Moda //finnes ikke lenger

  Genser fra Cubus //finnes ikke lenger

  Smykke er en gave

  Skjerf fra Vero Moda //99kr   

   

  Topp fra CUbus //99kr

  Jakke fra Cubus //79kr på salg

  Topp fra Cubus //finnes ikke lenger

  Skjorte fra H&M //finnes ikke lenger

  Likte du antrekkene? Din favoritt?


            

  Laange minuter..

 • 1
 • Hei allesammen

  Har vert hjemme fra skolen i dag siden jeg har blitt syk, ikkjee braa. Eneste fornuftig jeg har gjort er å gått meg en tur langs gangfeltet. Mamma er snart på vei hjem fra jobb eller så har jeg vert alene i hele dag siden jeg sto opp klokka elve. Men fikk laga meg en sikkelig deilig frokos som jeg ikke angrer på at jeg lagde
   

  Dagene går

 • 1
 • Heihei♥

  Da det er skole så går dagene så langt tid og det virker som en evighet til skola er slutt men når det er helg og på tide å slappe av så rekker men så vidt å sitte stille i noen få mnutter uten at helga er over virkes det ut som. Har vert en lang helg og da, fredag var det bursdag lærdag var det fjell tur og i dag var det kamp på Lillehammer. For et styr. Er super trøtt og sliten nå så er super fornøyd med at internetten har kommet tilbake.  Har du gjort noe spesielt i helga di?

  Outfit 28.08.2013 Stripes

 • 0
 • Heihei

  Dette her er ne helt ny blogg og dette er første posten min på bloggen Webstagram. Kalte bloggen min for Webstagram fordi det er en populær #hastag og jeg elsker å ta bilder og redigere så derfor passet navnet fint. Har en blogg som heter Elsam som jeg kommer av og til blogge på men visst denne går bedre så sletter jeg Elsam selv om jeg har hatt en bloggen i litt over et år. 


  Her kommer outfiten, håper du liker den♥

  Jakke fra Cubus 99kr på salg

  Topp fra Kapphal men er ikke der lengre

  Bokse fra Cubus 199kr

  Skjerf fra Pices men er ikke der lenger

   

  Velkommen!

  Dette er min blogg og jeg heter Lillian og er 13 år.

  Har hatt en del blogger før men ingen jeg har vert fornøyd med. Kommer i fra bygda Valdres og på denne bloggen kommer du finne litt av vert.

  De fleste bildene er tatt med Canon 600D.

  Kontakt/Sponsing lillianrandby123@hotmail.com

  Bla i bloggen


  Design av:

  Hunterandme.blogg.no

  hits