Blir aldri lei

 • 4
 • Noe jeg ALDRI blir lei av er jorebær, namm. Det er det beste du kan få om høsten, vinteren, våren og ikke minst en varm sommerdag. Ikke for det var en varm sommerdag i dag men uansett så elsker jeg det fortsatt og er på en klar førsteplass på allt som kan spises =)
  Snart kommer bestefar inn og da skal vi se på filmen pappa har kjøpt og kose oss med godteri, chips og brus :) Fin fredag

  Her kan du lese kommentarene til Blir aldri lei

  så herlig ut :)

  julie Kippersund

  05.10.2013 kl.00:07

  Åh, nam nam !

  Stine

  05.10.2013 kl.01:25

  Halloi!!!! Må bare starte meed si at blogggen din er til kjempe stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de vakreste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen???? :D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger mega masse fremover!!!

  camilovesalmosteverything

  05.10.2013 kl.02:45

  Det der ser godt ut:)

  Skriv en ny kommentar

  Velkommen!

  Dette er min blogg og jeg heter Lillian og er 13 år.

  Har hatt en del blogger før men ingen jeg har vert fornøyd med. Kommer i fra bygda Valdres og på denne bloggen kommer du finne litt av vert.

  De fleste bildene er tatt med Canon 600D.

  Kontakt/Sponsing lillianrandby123@hotmail.com

  Bla i bloggen


  Design av:

  Hunterandme.blogg.no

  hits