Yogis

 • 5
 • ¡Hola!
  Brrr.. Sitter forran peisen og varmer meg etter at vi har vert på sentret og shopper noen julegaver og spist yogis, namm. Man kjenner virkelig at det er høst nå og ikke noe shorts og topp lenger. Flaks at jeg fikk litt penger før jeg dro hit så jeg kunne kjøpt meg noen nye og varme gensere. Har vokst i fra nesten allt i kleskape mitt og jeg skulle ønske jeg kunne ha kjøpt meg nesten allt nytt (de klærne som fortsatt passer er enter arveklær eller slitte og IKKE i min stil nå) Men skal på Karl Johan i morra så få se om jeg får kjøpt meg enda litt til ;)

  Her kan du lese kommentarene til Yogis

  Julie Viktoria

  01.10.2013 kl.21:02

  Åå, nam!!

  Julieeee

  01.10.2013 kl.21:12

  Yoghurtis er herlig <3

  Lykke til i jakten på gensere :)

  julie Kippersund

  01.10.2013 kl.22:06

  nam nam naam !!
  åh nam :)

  sv: redigerte kollasjen i picmonkey.com :)

  Oline

  03.10.2013 kl.09:58

  Heisan!!!!! Jeg må bare si at denne bloggen er til kjempe masse inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de beste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

  Skriv en ny kommentar

  Velkommen!

  Dette er min blogg og jeg heter Lillian og er 13 år.

  Har hatt en del blogger før men ingen jeg har vert fornøyd med. Kommer i fra bygda Valdres og på denne bloggen kommer du finne litt av vert.

  De fleste bildene er tatt med Canon 600D.

  Kontakt/Sponsing lillianrandby123@hotmail.com

  Bla i bloggen


  Design av:

  Hunterandme.blogg.no

  hits